Szerintetek mennyire nem normális a fogorvosom?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok. Decemberben 4 tejfogam volt 1-et kihúztam és utána a fogorvosom is kihúzott 2-őt de ezzel nem is lett volna baj csak beadta az injekciót és 2 perc múlva elkezdte kihúzni és annyira fájt hogy kiabáltam és nem hitte el hogy fáj és nem hatott az érzéstelenítő. Aztán december 31.-én húztam ki az utolsót és volt egy szemfogam amit ő húzott ki és az a fog a másik fog mögé belóg egy picit és már a fele kint van. Erre azt mondta hogy el kell menni ct-re és utána a szájsebészetre és ott felvágják az ínyemet és egy lánccal lehúzzák ez a nagy bejelentése ma volt. Na utána el is döntöttem hogy nézek magamnak egy másik fogorvost:):):):)2017. febr. 8. 22:33
1/3 anonim válasza:
beszélj róla a szüleiddel!
most már tudod hogy kevésbé hat neked a fájdalom csillapító szóval kérj nagyobb adagot és mond is meg neki hogy több idő míg elzsibbadsz.
kommunikálj, tudom nehéz.
2/3 anonim válasza:
A fogorvosod elmebeteg, mindenképpen keressetek egy másik fogorvost! Kötelessége érzésteleníteni és ha fáj, akkor meg kell várnia ameddig hat az érzéstelenítő, nem kínozta kedvére!
3/3 A kérdező kommentje:
Igen most kerestünk egy újat de nem is értem mert megnéztem a tükörben és nagy on kicsi része van a másik fog mögött szóval igen tudom hogy egy elmebeteg állat!😀😀😀 Ja és ez a fogorvosi rendelő az Andrássy dental és ott a Botos Dánielhez járok vagyis már nem😬😬
2017. febr. 9. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!