Gyökérkezelés - meg benne maradtak a csatornába az idegek. Mikor lesz jobb? Valakinel volt már ilyen a gyökérkezelés menete?
Koronázásnak indult, már akkor mondtam dokimnak, h gyökerkezelje, ha lecsiszolja, mert a fognyaknal lévő lukak eléggé fajtak szabadon - és most ugye pár mm-t legyalult, nincs már semmilyen zománc körbe.
Azt mondta, meglátja, aztán 1,5 hétig sajgott. Probaragasztasos korona alatt is, ami le is esett.
Visszamentem, h ragadta fel, de mondta, ha még mindig fáj, inkább gyökerkezeli.
Kaptam lorugas injekciót, zsibbadt is (jó helyre is ment) mégis érzékeny maradt a fogam, furasra, hidegre. Meg 3 injekció,de semmi.
Nem tudta így kiszedni az ideget, gyógyszerest rakott be, és felragasztotta a koronát, kedden folytatja.
Ez az ötödik gyökerezelesem, de így még nem jártam.
Keddig jobb lesz?
Fáj a fogam, bár pont ugy, ahogy eddig is, remélem a napi 2 algiflex elég lesz.
Valaki járt hasonloan?
Amúgy nagyon profi doki!
nekem havazás előtt 24 órával fáj a teljes fogsorom :) van pár gyökérkezelt, ami jelzi a hidegfrontot, jobb, mint az OMSZ előrejelzése :)
nekem is addig fáj, míg végleg el nem hal - mikor már nem fáj, le is törik szépen.
többcsatornásak a fogaim (4-5 ideg a hátsókban, nem véletlenszerűen, hanem mindig)
na mind1, akkor marad a fájdalomcsillapító (teljesen mentesít az algoflex a fájdalomtól, 8-9 órán át) és aztán kedden a trancsírozás jön. mind1, csak már legyek túl rajta.
hát köszönöm a válaszokat, "likeoltam" is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!