Fogíny felvágás után, a gézlap kiszedése mennyire kellemetlen?
Azért is kérdezem ezt meg, mert ma szerencsémre felvágták a fogínyem, túlságosan feltelt gennyel. A drága kedves Dr. nőm gyógyszer ellenes (Homeopata) és az egész hadműveletet érzéstelenítő nélkül csinálta. Na jó 1 kis lidocain spray játszott nála. De életemben nem éreztem ekkora fájdalmat, és megmondom őszintén...f*sok vissza menni. Mert ha ennyire fog fájni a gézlap kiszedése is akkor keresek más fogorvost.
Annyit, még hozzá tennék a kérdéshez, hogy a beavatkozás után kb mennyi idő a gyógyulás,és a dohányzást most el is felejthetem pár hétig?
Válaszokat előre is köszönöm.
Nekem pillanatnyi kis éles fájdalom volt, nem volt gáz.
Amúgy ha tele volt gennyel, hiába adott volna lidokaint, nem hat. A gyógyulás kb egy hét szerintem, nekem a bölccsességfog műtétem után 10 nap volt de azt ásták-vésték meg minden. Cigizés nem ajánlott de erről a dokit kérdezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!