Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nem mosom a fofamat már egy...

Nem mosom a fofamat már egy fél éve, és puhábak érzem őket mintha vattából lennének mostl viszont kemény lett egy napja, aggódjon kéne?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 23. 23:02
 1/8 anonim válasza:
87%

Ez nagggyon igénytelen.

Amúgy fogalmam sincs, nem csináltam meg ilyet, jobban jársz ha megmosod, vagy elmész fogorvoshoz de nagy a valószínűsége hogy beájul a szájszagodtól.

2017. ápr. 23. 23:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a vastag lepedék miatt érezted puhának.

Sikáld meg jó alaposan, de ne túl erős fogkefével és ne közvetlen evés, vagy ivás után, mert károsítja a fogzománcot.

A rágózás is sokat segít, de menj el fogorvoshoz leszedetni a fogkövet is, mert nagyon csúnya ínygyulladást szedhetsz össze, aztán nem lesz mit mosni.

2017. ápr. 23. 23:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha így folytatod, nem sokáig kell már rágódnod ezen a problémán. Máson se nagyon fogsz rágódni, mert kihullanak a fogaid, és ezt meg is fogod érdemelni.
2017. ápr. 23. 23:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Te Jó Isten! Hacsak valaki nem valami embertelen börtönben fogoly, vagy hajléktalan, el nem tudom képzelni, hogy fél évig ne mosson fogat.

Nem fogsz egzakt válaszokat kapni, mert erről az átlagembernek nincs tapasztalata!

Borzalmas. Miért csináltad?

2017. ápr. 23. 23:17
 5/8 A kérdező kommentje:
Mert lusta voltam nem éreztem semmit a rago mindig bevált de most már ez sem segirt
2017. ápr. 24. 06:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Finom lehetsz...
2017. ápr. 24. 17:19
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez komoly? Egy nap egyszer sem szántad rá azt a pár percet? Nő v férfi vagy?
2017. ápr. 25. 13:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Ferfi
2017. ápr. 25. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!