A fogaimat rendszeresen mosom mégsem fehérek, van valami egyszerű módszer amivel fehérebbek lennének, mit tegyek?
59/f vagyok. Most kaptam új fogsort a fogászomtól.
A színét a meglevő fogakéhoz hasonlítva rendelte meg.
Szerintem a fogak alapból nem fehérek. Akinek olyan van, valószínű, hogy nem eredetiek, és méregdrágák.
Én nem rég ezt a linket találtam.
Garantáltan hófehér fogaid lesznek egy hét alatt, ezzel a módszerrel!
Az első gondolatunk persze az, hogy hogy lehet egy koromfekete dolgot, ami ráadásul fog is, fehérítésre használni? Úgy látszik az ellentétek vonzzák egymást, mert működik. A koromfekete szén, hófehér fogakat varázsol. Sok embernek segített a szén, hogy egy hét alatt elbűvölő csillogó, fehér mosolya legyen. És ehhez csak egyetlen dolog szükséges, a szén. Na meg az, hogy merjük kipróbálni.
A faszén a természet ajándéka, és számos egészségügyi probléma kezelésében bizonyult hatátsosnak. Gyógyíthatjuk vele a hasmenést, vérhast, és az emésztőrendszeri fertőzéseket is.
Jó tudni azt, hogy nem minden szénfajta használható, így például a grillezés utáni szénmaradvánnyal ne próbálkozzunk. Vásároljuk gyógyszertárban kapható egészségügyi széntablettát. Zúzzuk porrá, majd mártsuk bele az enyhén megnedvesített fogkefénket. 3-5 percig dörzsöljük vele kíméletesen a fogainkat. Majd alaposan öblítsük ki a szánkat, és fogainkat, mert a szén hajlamos beülni a fogak közé, és így esetleg a fehérítés ellenkezőjét érhetjük el. Már az első használat után érzékelhetjük a hatást. Egy hét után már fehérek lesznek fogaink.
A dolog azért működik, mert a szén porózus anyaga miatt elnyeli a kávé, gyümölcsök, alkohol, dohányzás okozta toxinokat, melyek elszíneződést okoznak. Sokkal olcsóbb mint más professzionális fehérítő, és semmi mellékhatással nem rendelkezik, nem tartalmaz káros anyagokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!