Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyire vészes a gyökérkezelés?

Mennyire vészes a gyökérkezelés?

Figyelt kérdés

jövőhéten a felső metszőfogamat fogják gyökérkezelni és nagyon félek tőle.

Nincs begyulladva csak mostanság érzékeny a hidegre és mondta a doki hogy gyökérkezelni kell. Azóta is rettegek.

Mire számitsak? Oké tudom..kapok injekciót nem fog fájni...de azért biztos nem fogom értékelni ha az ideget vagy nem tudom mit ráncigálják.:(

Sok időbe telik a kezelés?

2017. ápr. 21. 12:47
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Hát én ugyanígy vagyok csak én elájulok a félelemtől kb 200al ver a szívem és zöld vagyok.. Nálunk is van szedáció óránként 100 ezer én 25éves vagyok nem tanulok és ezt nem engedhetem meg magamnak. Túlléptem ezen az egészen és nem bánom hogy nem szedáltak le és büszke vagyok magamra és soha többet nem fogok félni kibírtam a gyökérkezelést kibírom a húzást a többit betömetem röhögve mielőtt így járok mint ezzel a két fogammal. Nálam az első fogkőleszedés félmunka volt, másodszorra máshol ugyan de sikeres volt csak másfél óráig tartott :D
2017. máj. 23. 20:32
 22/22 A kérdező kommentje:

én is ájulás közeli állapotba kerülök. Röntgennél volt pl a legdurvább. ott már alig láttam valamit és durván sipolt a fülem..:D

Megcsináltam volna én is hosszadalmasan szedáció nélkül viszont egy 10esért bőven megéri így a kellemetlenségeket is elkerültem. amúgy kezelések előtti nap már nem félek, út közben se. viszont mikor már az épületnél vagyok rendre bepánikolok.

Sajnos gyakorolnom kéne ezt a fajta félelem csillapitását, vagy pszichológus mert én ténylegesen klinikai eset vagyok, de ezt már fél lábbal is.

2017. máj. 23. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!