Az egyik fogam feletti ínyrész meg van duzzadva, ez ínygyulladás? Ha igen, mit tehetek ellene?
Figyelt kérdés
nem vérzik és nem is fáj (egyelőre), csak kellemetlen érzés inkább, hogy érzem a nyelvemmel a kis duzzanatot.2010. máj. 12. 20:18
1/4 anonim válasza:
Nekem akkor volt a fogam felett ilyen, amikor az a fogam begyulladt. Szerintem valami baj lehet annál a fogadnál, mert csak úgy nem nő ki. Esetleg még tályog lehet. Szerintem nem ínygyulladás, mert az nem duzzad meg, csak vörös lesz az ínyed.
2/4 A kérdező kommentje:
kamaszkoromban volt ehhez hasonló, de akkor tényleg kis "pakk" volt az ínyemen, és ki is kellett húzni utána a fogam. ez most nem tűnik gennyesnek és nem is puha, csak érzem, hogy meg van duzzadva. remélem csak felsértette valami és nem a foggal van gond..
2010. máj. 12. 20:56
3/4 anonim válasza:
próbálj mentolos szájvízzel öblögetni, fertőtlenít:)
vagy egy kis pálinkával (vagy bármilyen alkohollal) öblögess, de csak kis mennyiségben, a fogaid és a szád fertőtlenítésére...
nehogy részeg legyél:D
hátha csökkenti a gyulladást:)
jobbulást:)
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
már nem olyan duzzadt, valószínűleg felsértettem villával, vagy vmi mással.
2010. máj. 13. 01:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!