Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogorvosként mi az a lyuk...

Fogorvosként mi az a lyuk amit még vállalnak az orvosok, tehát még betömik a fogakat?

Figyelt kérdés

Tehát mélységre, szélességre?

Nekem sajnos van 2 fogam, ami eléggé belyukadt, ínyig :S

Előröl a felső fogak egyike, fél fog lyukas teljesen ínyig, illetve van egy másik ami oldalasan lyukadt be, érződik az íny és ha valamit belenyomódik fáj.

2017. márc. 30. 19:09
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező,elérzéstelenitenek ha szájsebészetre kell menned, ne aggódj,nem fogod érezni altatás nélkül sem.Ma már sok minden menthető,okvetlenül menj el fogorvoshoz,ha azok a fogaid nem fájnak vagy ha fájnak is, de a gyökerei rendben vannak korona még mindig kerülhed a fogadra.Fontos az,hogy a gyökerei rendbe legyenek.Nekem nemrég egy olyan fogamat tömtek be ami több mint 10évig nyitva állt-félbehagytam kezelését akkor, az egyik oldalából is hiányzott,meg szuvasodott és,meg hatalmas ür volt benne.Mostmár jól funkcionál és a fogorvosnő is normális volt nem szólt meg vagy ilyesmi.
2017. márc. 30. 21:11
 12/32 A kérdező kommentje:

Igazából nagyon ritkán fájdogál, de a leghátsó akkor is.

Nem azok, amelyek olyan szinten lyukasak.

A hátsó legutolsó fogat nem akarom tömetni, hanem ami előtte van. Aztán van egy másik betört fogam is, azt sem kell tömetni.

2017. márc. 30. 21:24
 13/32 anonim ***** válasza:
Ha a leghátsó bölcsességfog azt nem is éri meg tömetni azok nagyon romlékonyak,ami viszont menthető azt okvetlenül a saját fog mégis csak saját fog.
2017. márc. 30. 21:29
 14/32 A kérdező kommentje:
És megjegyzem, akartam már öngyilkos is lenni és semmi életem sincs. Altatás nem 100 ezer forint, hanem 18 ezer.
2017. márc. 30. 21:29
 15/32 anonim ***** válasza:
A fogaid miatt nehogy..nem olyan vészesek a fogorvosok,ezt mondom én aki évekig azért nem mentem fogorvoshoz,mert féltem,de nem olyan szörnyüek a kezelések.
2017. márc. 30. 21:34
 16/32 A kérdező kommentje:
Ezt mond egy orosz származású, magyart törő fogorvos mellett :(... jó, ő általában megmenteni a fogakat, nem szereti húzni, ha nem kell. De rettegek tőle :/.
2017. márc. 30. 21:35
 17/32 anonim ***** válasza:

És ha váltanál fogorvost?Hidd el vannak jó fejek is köztük, akik nem keltenek

félelmet, mondjuk a gyökérkezelő specilasta fogorvosomat én is szivesen leváltanám, mert dettó félelmet kelt a páciensekben

2017. márc. 30. 21:38
 18/32 A kérdező kommentje:

Az a baj, itt nem lehet... és a húzástól mindenképpen félek, mert gyulladt az ínyem amúgy is ez mellett..

Jól kicsesztem magammal tudom.. :/. de altatás nélkül nem merném.

2017. márc. 30. 21:43
 19/32 anonim ***** válasza:
Privát vagy körzeti fogorvos? és ha a környékben lévő településeken mennél fogorvoshoz?Én a közeli városba járok, mert a helybelihezel nem mennék,mert ugy furta egyszer a fogat,hogy majd kiestem a székből a fájdalomtól,meg levegöt is alig kaptam.
2017. márc. 30. 21:45
 20/32 anonim ***** válasza:
Ha jól elérzéstelenitenek nem fogod érezni a huzást
2017. márc. 30. 21:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!