Fogorvosként mi az a lyuk amit még vállalnak az orvosok,
tehát még betömik a fogakat?
Figyelt kérdés
Tehát mélységre, szélességre?
Nekem sajnos van 2 fogam, ami eléggé belyukadt, ínyig :S
Előröl a felső fogak egyike, fél fog lyukas teljesen ínyig, illetve van egy másik ami oldalasan lyukadt be, érződik az íny és ha valamit belenyomódik fáj.
Kedves kérdező,elérzéstelenitenek ha szájsebészetre kell menned, ne aggódj,nem fogod érezni altatás nélkül sem.Ma már sok minden menthető,okvetlenül menj el fogorvoshoz,ha azok a fogaid nem fájnak vagy ha fájnak is, de a gyökerei rendben vannak korona még mindig kerülhed a fogadra.Fontos az,hogy a gyökerei rendbe legyenek.Nekem nemrég egy olyan fogamat tömtek be ami több mint 10évig nyitva állt-félbehagytam kezelését akkor, az egyik oldalából is hiányzott,meg szuvasodott és,meg hatalmas ür volt benne.Mostmár jól funkcionál és a fogorvosnő is normális volt nem szólt meg vagy ilyesmi.
2017. márc. 30. 21:11
12/32 A kérdező kommentje:
Igazából nagyon ritkán fájdogál, de a leghátsó akkor is.
Nem azok, amelyek olyan szinten lyukasak.
A hátsó legutolsó fogat nem akarom tömetni, hanem ami előtte van. Aztán van egy másik betört fogam is, azt sem kell tömetni.
2017. márc. 30. 21:24
13/32 anonim válasza:
Ha a leghátsó bölcsességfog azt nem is éri meg tömetni azok nagyon romlékonyak,ami viszont menthető azt okvetlenül a saját fog mégis csak saját fog.
2017. márc. 30. 21:29
14/32 A kérdező kommentje:
És megjegyzem, akartam már öngyilkos is lenni és semmi életem sincs. Altatás nem 100 ezer forint, hanem 18 ezer.
2017. márc. 30. 21:29
15/32 anonim válasza:
A fogaid miatt nehogy..nem olyan vészesek a fogorvosok,ezt mondom én aki évekig azért nem mentem fogorvoshoz,mert féltem,de nem olyan szörnyüek a kezelések.
2017. márc. 30. 21:34
16/32 A kérdező kommentje:
Ezt mond egy orosz származású, magyart törő fogorvos mellett :(... jó, ő általában megmenteni a fogakat, nem szereti húzni, ha nem kell. De rettegek tőle :/.
2017. márc. 30. 21:35
17/32 anonim válasza:
És ha váltanál fogorvost?Hidd el vannak jó fejek is köztük, akik nem keltenek
félelmet, mondjuk a gyökérkezelő specilasta fogorvosomat én is szivesen leváltanám, mert dettó félelmet kelt a páciensekben
2017. márc. 30. 21:38
18/32 A kérdező kommentje:
Az a baj, itt nem lehet... és a húzástól mindenképpen félek, mert gyulladt az ínyem amúgy is ez mellett..
Jól kicsesztem magammal tudom.. :/. de altatás nélkül nem merném.
2017. márc. 30. 21:43
19/32 anonim válasza:
Privát vagy körzeti fogorvos? és ha a környékben lévő településeken mennél fogorvoshoz?Én a közeli városba járok, mert a helybelihezel nem mennék,mert ugy furta egyszer a fogat,hogy majd kiestem a székből a fájdalomtól,meg levegöt is alig kaptam.
2017. márc. 30. 21:45
20/32 anonim válasza:
Ha jól elérzéstelenitenek nem fogod érezni a huzást
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!