Tegnap kihúzták mindkét felső bölcsességfogamat! Hogy egyek? Rághatok? Hol? Hogyan? Tapasztalatok?
NEm szoktak mindkét oldalról húzni!
Olyan van hogy jobb alsót és jobb felsőt egyszerre, de hogy jobb felsőt és bal felsőt :S
Első írónak..Pedig szoktak így is fogat húzni..Én is nemsokára megyek két fölső bölcsességfog húzásra..nekem is egyszerre fogja kihúzni a doki..Jelen pillanatban most egy kicsit irigykedem a kérdezőre,mert ő legalább már túl van rajta..Én iszonyúan félek...Annyira rettegek,hogy attól tartok le is mondom vagyis nem megyek el a dokihoz...
Légyszíves meséld már el mennyire fájt...(mármint,hogy sokáig tartott??)
Én magán szájsebész orvoshoz járok, aki nagyon is tudja a dolgát, nem hiába nincs időpont 3 hétre előre nála...
Múltkor kihúzta egyik alsó bölcsességfogamat, az kb. 20 másodperces manőver volt, a mostani kicsit több meg kicsit szarabb volt, bár most mindkét felsőt kihúzta... Engem rendesen beérzéstelenített, nem éreztem semmit csak egy kis reccsenést meg amikor szedi ki egy kis feszítő-fájó érzés, de csak kb. pár másodpercig és vége is, szóval ki lehet bírni nem kell félni tőle, ha nagyon fáj akkor szólni kell és adnak még érzéstelenítőt! Nem lesz gond, nyugalom, csak bátran! :)
Valaki válasz a főkérdésre??
Nekem is fura, hogy két oldalon húztak. Nekem is ki kellett húzni a két alsót, de egyszerre csak egyiket húzta ki. Amúgy én is szájsebészhez járok.
Így, hogy csak az egyik van kihúzva alig tudok enni. El se tudom képzelni ha mindkettő ki lenne húzva. Amúgy neked nem dagadt fel? Nekem már egy napja fel van dagadva.
Összevarrta? Mert ha igen akkor kisebb az esélye, hogy belemegy valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!