Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ha a bal felső bölcsességfogam...

Ha a bal felső bölcsességfogamat akarják kihúzni, és kapok érzéstelenítőt, akkor a nyelvem is elzsibbad?

Figyelt kérdés
Azokat kérdezném, akiknek már húzták ezt a fogukat, hogy melyik rész zsibbad el, még soha nem kaptam érzéstelenítőt és most ki kell húzni a fogamat, de nagyon félek az érzéstől, hogy mely részem fog zsibbadni és meddig?
2009. júl. 7. 21:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, fog zsibbadni a nyelved is.....de nem faj! kb. huzas utan meg 1-2 orat zsibbadt lesz. Ne felj az erzestelenitotol mert annyira pici, vekony tuvel adjak, hogy nem is fogod erezni. Ugyes legyel!!!!
2009. júl. 7. 21:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia, az enyémet pont tegnap műtötték. Nem húzták, műtötték. Nekem az egész bal arcom elzsibbadt a számtól lefele számítva, és valamiért a torkom fáj még ma is. Meg az egész. Vagy nem is tudom. Fáj mindenhol ..:(
2009. júl. 7. 21:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Elso vagyok......azert egy mutet es huzas kozott eleg nagy kulonbseg van!
2009. júl. 7. 22:23
 4/5 anonim ***** válasza:

A felső szurit lokálisan (helyileg) adják. Csak az adott terület zsibbad, a nyelved nem fog!!!

Amennyiben alsó fog kezeléséről van szó, vezetéses szurit kapsz (fél szád elzsibbad- nyelved, ajkad is).

Úgyhogy a te esetedben nem fog a nyelved zsibbadni.

a zsibbadás 1,5-2 óra hosszát tart, utána pedig kell fájdalomcsillapítót szedned! - esetleg antibiotikumot is kaphatsz pluszba.

2009. júl. 8. 08:37
 5/5 anonim válasza:
Nekem tegnap műtötték ki (még nem bújt ki) helyi szuris érzéstelenítőt kaptam, és az ínyem, a nyelvem és az orromnak a bal oldala zsibbadt le. :) másfél 2 óráig zsibbad aztán elmúlt, 1 fájdalomcsillapítót vettem be azóta kibírom csak duzzadt :S
2009. dec. 15. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!