Anyám folyton bánt, hogy sárgák a fogaim. Mit tehetnék ez ellen?
Figyelt kérdés
Tehát soha nem voltak fehérek a fogaim. Alapból sárgás színárnyalatú. Adok a szám és a fogaim ápolására. Egyenesek és egészségesek a fogaim, nincsen egy darab lyukas fogam sem és fogkő szedésre is rendszeresen járok. Amit fel lehet hozni ellenem annyi, hogy napi 3 szál cigit szívok. Nagyon meg tud ezzel bántani, mert tudja, hogy a fogam egészséges és ápolt vagyok de mégis mindig oda vágja nekem ha valami baja van velem, hogy " Mi van sárga fogú? Inkább a fogaid ápolásával foglalkozzál ". Pedig nagyon jól tudja, hogy én ezzel igenis foglalkozom, arról nem tehetek, hgy genetikailag nem fehér. Szerintetek megéri próbálkozni valamilyen fogfehérítéssel? Úgy tudom érzékennyé teszi a fogakat és hajlamosabbak lesznek a szuvasodásra... Drága is. Valaki tudna ajánlani valamit? Próbálkoztam már itthoni szenes, kurkumás fogfehérítéssel, fogporokkal,fogkrémekkel. Minimálisan segítettek csak..2017. márc. 21. 13:19
1/10 A kérdező kommentje:
Egyenest úgy értem, hogy a fogsorom egyenes. Napi 3x mosok fogat, egyszer napközben csak finoman átdörzsölöm, hogy a lepedékeket leszedje.
2017. márc. 21. 13:20
2/10 anonim válasza:
Igazad van,van akinek alapból sárgásbbak a fogai. Ez nem a tisztítástól függ és még csak a dohányzástól sem. Viszont az a rossz benne ,hogy ilyen fogakra nem használ semmilyen fehérítő. Maximum annyit lehet vele tenni,hogy egy procelán réteget húznak rá,ami elfedi a sárgaságot. Kérdezz rá a fogorvosnál.
3/10 anonim válasza:
Nekem sem hófehérek alapból, nyilván senkinek sem azok. A celebek, akiket a tévében látsz, mindenféle drága vegyszeres kezelésekkel érik el, hogy olyan fehérek legyenek a fogaik. Vagy pedig Photoshoppal. De azt meg kell jegyeznem, hogy magamon azt vettem észre, hogy ha kb. 1 hétig kihagyom a kávét, akkor világosodik a fogaim színe. A dohányzásról nem tudok tapasztalatból nyilatkozni, mert sohasem cigiztem, de határozottan el tudom képzelni, hogy attól is sárgábbak lesznek a fogak.
4/10 A kérdező kommentje:
De nekem sajnos tényleg sárgás árnyalatú és emiatt nem is szeretek nagyon mosolyogni és a rúzsok sem állnak jól... Ami érdekes, hogy teljesen egészségesek a fogaim de a szemfogaimon meg néhány fogamon vannak fehéres részek és vannak sárgásak... Konkrétan színátmenetes. A fogorvosok sosem mondják el mi ez vagy miért van, ha valaki tudja megírhatná.
2017. márc. 21. 13:42
5/10 A kérdező kommentje:
Igen , sárgábbak lesznek a dohányzástól, mert mikor abba hagytam egy időre jobb lett de nagyon minimálisan. Cukros üdítőket nem nagyon fogyasztok, kávét egy évben kb kétszer , teát sem nagyon (csak gyógyteát esetleg ) így ez az egy dolog van ami közvetlen hatással lehet a fogaim színére
2017. márc. 21. 13:44
6/10 anonim válasza:
Crest whitestrips :) Alapból nekem is sárgák a fogaim. Vettem ilyen tapaszt, kipróbáltam és rendszeresen kérdezgették ismerősök, hogy mitől ennyire fehérek a fogaim. 12000 körül van egy dobozzal, de fontos, hogy évente 1* használható. (nem teszi tönkre a fogakat) Az eredmény tényleg gyönyörű lett és egy kicsit az önbizalmát is növeli az embernek, ha bátran mer mosolyogni :)
7/10 A kérdező kommentje:
Utolsó és ilyet hol lehet venni?:) Amúgy hallottam már róla azt hiszem, de mondták, hogy sok a hamisítvány belőle és vigyázni kell , mert csak az eredeti a jó. Emellett amúgy lehet még szenes fogfehérítést alkalmazni vagy fehérítős fogkrémet ?:)
2017. márc. 21. 14:17
8/10 anonim válasza:
Emellett nem kell semmit :) önmagában hatásos, de azt hiszem van ilyen fehérség "fenntartó" Crest fogkrém.
fogfeherito-matrica.com
9/10 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozz vele.
Nekem sincs egy lyukas fogam se, volt fogszabim is, reggel-este mosom, fogkövem egyáltalán nincs, de nekem se szép fehérek. Mondjuk nekem nem sárgás az árnyalata hanem inkább szürkés-fehér de közelebb van azért a fehérhez.
Használtam már szódabikarbónát de én nem láttam javulást.
Nem tudom mi erre a hatásos. Szerintem a fehérítés, de én nem hallottam még hogy ártana a fogaknak.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! :)
2017. márc. 22. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!