Felnőt korban mennyibe kerül a fogszabályzó meg mennyire éri meg ilyen korban? Szeretném megcsináltani ami nem kis költség! Kell efizetni érte minden cserénél kell fizetni érte? Akinek felnőtt korban van fogszabija
Figyelt kérdés
Személyes tapasztalatok is érdekel#Fogszàbàlyzó
2017. márc. 10. 19:55
1/5 anonim válasza:
Én 20 éves vagyok, 03.30.-án teszik fel a porcelán fogszabályzóm,ami 120 ezer forint lesz. Majd lesz alsó is 3-4 hónappal a felső felrakása után.(+120 ezerért)Ezenkívül a felső ív húzása alkalmanként 5 ezer forint lesz, alsó-felső 7 ezer.(4-6 hetente kell húzni)
A retenciós készülékem pedig 30-30 ezer forint lesz ívenként. Lesz harapásemelő valamim,szerintem azt sem úszom meg olcsón.. Összesen majdnem fél millió forintba fog kerülni,viszont szerintem teljes mértékben megéri.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ
2017. márc. 11. 11:39
3/5 A kérdező kommentje:
Sokat segítettél igaz én a fémmel is megelégedek
2017. márc. 11. 16:46
4/5 anonim válasza:
Erdetileg én is fémet akartam,de a doktornőnél már csak porcelán van,viszont nagyon szimpatikus ember,szóval inkább maradtam nála. (100e/ív lett volna ott a fém)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen igaz nem mindegy milyen fogorvosunk van Jo ha megszokottnàl maradni igaz én Sztk-ba jàrok és olyan fogorvosom van aki fogszàbàlyzó szakorvos is.
2017. márc. 12. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!