Ha 2-szer gyökér kezelték már a fogam és újra fáj, még gyökér kezelik vagy már húzzák?
Kb. 1 éve már, hogy lyukas foggal fogorvoshoz mentem, csak betömte, de rosszabb lett és ügyeleten kötöttem ki, ahol gyökér kezelték, nyitva hagyták, majd a saját dokimhoz visszamentem, aki ismét gyökér kezelte aztán később végleges tömést kaptam. Azt mondta, ha újra fájna, már sajnos húzni kell.
Sokáig semmi gond nem volt vele. Most 1 év után újra megfájdult, pár hónappal ezelőtt letört belőle egy kisebb darab. Holnap már csak ügyelet van.
Reménykedek, hogy megtudnák menteni még, de viszont a húzással már nem szenvednék többet vele. De attól meg borzasztóan félek, mivel nem húzták a fogam soha. Gyökérkezelésnél nem éreztem semmit, foghúzásnál se szeretnék, meg az utána lévő gyógyulástól is tartok, vérrög stb.
én hasonló történettel már elveszítettem egy fogam, nem volt a foghúzással probléma, azt leszámítva, hogy hiányzik..
kell gyűjtögetni a pénzt az újjáépítésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!