Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Lehet szép egy olyan lány,...

Lehet szép egy olyan lány, akinek nincs egy foga sem?

Figyelt kérdés
2017. márc. 10. 12:43
 1/9 anonim ***** válasza:
25%
ha van protezise...
2017. márc. 10. 12:50
 2/9 anonim ***** válasza:
31%
De jó kenne. Nem fogazna.
2017. márc. 10. 12:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez most vicc?
2017. márc. 10. 13:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Akkor mivel eszik
2017. márc. 10. 13:07
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Igen! A szépség nem a fogakon múlik, az fakadhat belűlről is s talán az fontosabb.
2017. márc. 10. 13:37
 6/9 anonim ***** válasza:
83%
Na nekem senki ne mondja, ebben az esetben, hogy a szépség belülről fakad, ha a nő kinyitja a száját és szotyizni sem tud!
2017. márc. 10. 13:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehet, ameddig nem nyitja ki a száját.
2017. márc. 10. 16:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Akinek nincs foga, annak elsorvadnak az állcsontjai és megnagyobbodik a nyelve. Kb. úgy képzeld el, mint a vasorrú bábát: az alsó állcsúcs kihegyesedik, a fogágy (alul-felül) pedig szépen leépül. Ennek az az oka hogy a fogak hiányában az ember a nyelvével próbálja darabolni az ételt, ezért az megerősödik és kiizmosodik (megnagyobbul). A fogágy viszont éppen hogy elveszti a szerepét, ezért elsorvad. Ez főleg az alsó állcsontnál látványos és akár az egész csont elsatnyulhat.
2017. márc. 10. 18:08
 9/9 anonim ***** válasza:

Lány? Hát ha még nincs 1 éves akkor igen..

Lányt kb. 18-20 éves korig neveznék max. és ha valaki ez alatt fogatlan, hát nem hiszem, hogy bárki is szépnek tartaná. Nekem csámpás fogaim voltak, de így is undorítónak találtam magam, mert soha nem tudtam mosolyogni, amikor meg mosolyogtam, akkor rém ronda voltam.

2017. márc. 11. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!