Nagyon fáj ha felteszik a fogyszbályzót?
Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 21:27
1/11 anonim 

válasza:

Az nem fáj,amikor felteszik.Mikor megcsavarják az fáj. :P
2/11 anonim 

válasza:

Az nem fáj, amikor felragasztják a fogszabit. Az utánalévő pár napban fáj nagyon a fog. Én utána három-négy napig csak levest, főzeléket, joghurtot meg fagyit ettem, ugyanis nem bírtam rágni. Nem szabad 4 vagy 6 hétig harapni az első fogakkal, szóval pl. a szendvicset felkokckázva ettem. Úgyhogy ha lesz fogszabid, a ragasztás előtti este vacsizz be jól a kedvenc szilárd kajádból, mert nagyon fáj az utánalévő pár nap.
5/11 anonim 

válasza:

Ach so, szablyázni vele fog. Alles klar!
6/11 anonim 

válasza:

21:48-nak GOOGLE FORDÍTÓ bogaram! ;)
7/11 anonim 

válasza:

amikor volt fogszabályzóm, elég kellemetlen volt. havonta jártam vele a fogdokihoz, és akkor fájtak csak igazán, mert csavart egyet rajta:S de arra is készülj hogy a nappali után még az éjszakait is meg kell szoknod (nekem az se volt könnyű) de neked több sikert kívánok :-)
8/11 anonim 

válasza:

az enyém úgy fájt, hogy akkorát sikítottam hogy eltört a doki kristálypohara másodikra már az üveg is megrepedt :$ de a doki elmutogatta hogy már az elsőnél berepedt a dobhártyája
9/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D am meg akkor mi van ha kihagytam egy betűt bocs h igy nem tod értelmezni a mondatot de ezek szerint ez csak neked nem sikerült a többiek érdekes módon tudták miről van szó am meg töketlen nem lehetek max csak 2
2010. máj. 10. 22:00
10/11 anonim 

válasza:

A fogyszbályzó biztosan fáj!:)A fogszabályzó már kevésbé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!