4 éves gyereket lehet vinni fogorvoshoz?
A napokban elkezdett fájni az egyik foga... megnéztem, és látom sajnos lyukas. Én az életemben 1x voltam fogorvosnál, akkor is általánosban az osztállyal ... szerencsém van a fogaimmal mert eddig sose fájt, és egyik se lyukas.
Próbáltam neki mesélni a fogorvosról, hogy mit csinálna vele, és egyáltalán nem tetszett neki az ötlet, mint ezzel mindenki így van...
nekünk is ez a bajunk, lukas a gyerek foga, de ez a kölyök minden ellen tiltakozik! még fodrásznak se engedi, h a haját vágják, úgykell ügyködni rajta. körömvágás csak alvás közben lehet, a hajmosást is végíg síkítja.
én el se tudom képzelni a fogászatot ezek után.
kis ovistársa, pár nap különbség van a kisfiú és a fiam között volt anyukájával már 2 fogorvosnál is, azt mondta a csajszi, hogy egyik helyen se jutottak semmire.
nem mindegyik gyerek könnyű eset, de hát csak próba után tudod meg...
menjetek el, és meglátod.
létezik altatásos fogászat is, kicsiknek, persze kockázatos minden ilyen, de ha több hétig azért nem alszotok, mert fáj a foga, akkor bánni fogod, h találgattál csak.
mi is megyünk, ha a gyerek meggyógyul, hátha. (bár én 0,0001% esélyt adok magunknak, de hát ingyen van, időnk van, túl nagy baj nem lehet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!