Mennyi idő után kaptatok éjszakai fogszabályozót miután levették az állandót?
Nekem levették, de egy hónap múlva kell mennem az éjszakaiért. Amúgy novemberben állították utoljára és ma vették le, tehát viszonylag régen volt stabil helyen, előtte is hasonló időközönként állították. Egyáltalán nem mozogtak/mozognak a fogaim (úgy értem én nem veszem észre).
Ez az egy hónap rengeteg? Nem fog elállítódni a fogam? Nagyon félek hogy így semmit sem ért az elmúlt évek kínlódása és még rosszabb lesz. Vagy ez nem annyira sok? Szerintetek visszaáll vagy még jobban el? Vagy egy hónap alatt nem szokott ilyen történni? Nálatok hogy volt?
Köszönöm a válaszokat!
Hát nem tudom, hogy akkor mi van... Figyelnem kell akkor ezek szerint. Valamit érzek a fogaimnál, nem azt mondom hogy fáj, de érzékenyebb,mint amúgy. Nem mondtak amúgy semmit, hogy vissza kellene mennem, ha érzek valamit vagy ilyesmi, semmit sem mondtak. Maximum annyit tudok tenni, így hogyha fáj akkor visszamegyek. Nagyon félek, hogy ez az érzékenység arra utal. Több, mint 2,5 évig volt fent, talán ez így most normális is, hogy még nem minden oké, csak nagyon ne csúszna el addig! Bár olyat is olvastam aki egyáltalán nem kapott éjszakait, de szerintem az nem lehet igazán jó!
Biztosan meg fogom írni, hogy mi volt, mert ha valakit esetleg érdekel vagy hasonló helyzetben lesz, az legalább tudja mire számíthat! Köszönöm még egyszer, sajnos még mindig nagyon izgulok. Egyébként 2 hét múlva látni fogja egy fogorvos, bár ő nem fogszabályzós. Lehet hogy semmit sem fog látni (havonta lát), de azért egy picit megnyugtat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!