Sorozatos fog letörés?
kalcium bevitelét kell fokozni és megszűnik a fogak törése,csökkeni fog a mértéke
Tej,tejtermékek fogyasztása javasolt
vashiánytól is lehet,de ez inkább a kalcium hiánya okozza.
Jobbulást,mielőbbi gyógyulást kívánok!
Nekem is letört a nyáron egy fogam. Kiderül nemrég nekem is, hogy vashiányos vérszegénységem van. Pluszban, mint írták fehérek is a végei, de már egy éve alig iszom szénsavasat. Kalciumot most akarok elkezdeni.
Okoznak valami gondot, mert nekem a hátsó volt és enni is tudtam rajta. Neked mit csinált vele a fogorvosod?
Egy implantátum, 100 ezerbe is kerülhet. Ha nem muszáj, ne húzasd ki!
Engem rábeszéltek a koronára, 30.000 forintba került.
Ehhez kecsiszolták a fogat és csak egy kis csonk maradt a helyén, erre rakják rá a koronát. Nos nekem olyan szépen sikerült, hogy 2 hónap alatt elrohadt a fogam, ami panaszmentes volt, hogy holnap mehetek húzatni ki. Rosszul rakta fel és aláment a lepedék, valamint alapból nem jó koronát csináltak rá. Ha nem engedtem volna, hogy hozzá nyúljanak, még most is lenne egy használható fogam.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy gondold meg, kell-e vele valamit csinálni. Ha a pótlásra szánod rá magadat keresd meg a legjobb fogorvost, ne sajnáld rá a pénzt! Az a vicc, hogy a körzetinél ugyanúgy fizettem érte és még flegma is volt, mintha én tehetnék róla, hogy letört.
Nagyon sajnálom. Nekem is egy vagyont kellett már ráköltenem a fogaimra :(
Annyira irigyelem, akik semmi baj sincs a fogaivalm de hát ez van...
Gondolom akkor Ausztriában vagy Németországban laksz, ott tényleg nagyon drága a fogorvos. Nem hiába járnak sokan onnan Magyarországra. Régebben egy bácsival találkoztam Hamburgból, mikor fogszabályozásra jártam.
Teljesen másfele lakom sajnos, úgyhogy nem tudok ajánlani
A korona, híd stb. egyáltalán nem támogatott itthon sem, ezért nem éri meg a kontár körzetihez menni. Persze lehet köztük jó is, de nekem két fogam bánta eddig.
Azt is számítsd bele, hogyha itthon csináltatod, akkor jó sokszor visszakell járni. Egy foggal is 3-szor voltam, teht eléggé meggondolandó.
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!