Hogy csinálja valaki, hogy nincsen egy rossz foga sem?
Figyelt kérdés
A húgomnak és nekem eléggé elhanyagolták a fogainkat a szüleim. Nyáron csak akkor volt "fogmosás", ha mentünk vakahova stb.
Utána én elkezdtem rendesen ápolni kb. 10 évesen, a húgom meg továbbra sem törődik vele.
Nekem több, mint 10 rossz fogam van, beki meg egy sem. Én 24, ő 22 éves. Veszem hosszú évek óta az elektromos fogkefét, fogselymet, fogköztisztítót, szájvizet stb.
Ő meg megmossa néha, akkor is rövid ideig és nem is helyesen. Ő is ugyanolyan "ellátásban" részesült régen és mégis nekem megy tönkre.
Ha nem ápolnám rendesen, nem lenne fogam. Igazságtalan.
2017. febr. 3. 16:28
11/13 Metionin válasza:
Lehet hogy arra is válaszoltam. :D
De vicces amúgy, hogy anyám olyan büszkén tudja mondogatni, hogy bezzeg az ő gyerekének nincs rossz foga, mintha az az ő érdeme lenne.
12/13 anonim válasza:
Én lassan 23 leszek, szerencsére nekem sincs se tömött, se lyukas, se gyökérkezelt fogam (én is lekopogom :D). Genetika egyértelműen, nekem a nagyapámnak 86 évig nem volt szintén egy rossz foga sem (sajnos meghalt szegény). Mondjuk nekem a szüleimnek nincsenek valami jó fogai, bár mondják sok dolgot a gyerek a nagyszülőktől örököl :)
13/13 Metionin válasza:
Nálunk állítólag szintén az apai nagyfaternak voltak nagyon jó fogai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!