Bulldogharapás műtét nélkül?
Fogszabályzó kellene, de mivel sok rossz fogam volt a felső fogsoromban, így 4 biztos ki lett húzva, így alul több fogam van, mint fent, és ezért bulldog harapásom lett... A doktornő mondta, hogy nem anatómiai eredetű.
Viszont, a fogpótlás 18 éves kor alatt nem lehetséges, ezért beajánlottak szegedre, ahol gondolom, hogy műtéttel végeznék el ezt...
Én semmiképpen sem vállalkozok a műtétre, viszont nem tudom, hogy ezt lehetséges-e gyógyítani műtét nélkül, és, ha igen, akkor hol?
15 éves vagyok.
Szia!
Gyere bátran Szegedre ha megteheted, tudomásom szerint (egyáltalán nem biztos!) kb. 18 éves korig nincs teljesen becsontosodva az állkapocs, lehet javítani a harapást is műtéti beavatkozás nélkül.
Ha pedig mégsem, én a helyedben akkor is belevágnék még műtét árán is, nagyon aranyosak a szegedi fogászaton(gondolom Dr. Kocsis fogszabályzó centrum), és megéri a szép mosolyért.Én éppen ennek a folyamatnak a közepén járok egyébként. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!