AFTA-mindenit!? (Bővebben lent)
Köszönöm a tippet de nem nagyon szerettem volna egy harmadik valamit is a számba kenni , inkább valami házi csodaszerre lettem volna kiváncsi, viszont rá kellett jöjjek, hogy ezt csak egy módon lehet túlélni.. ha végig szenveded. Pláne, ha ekkora mennyiségben jelenik meg a szádban Viszont ma reggelre a helyzet javult. Még mindig fáj, de már össze tudtam nyomni a nyelvemmel a puha dolgokat így tudtam enni pár falatot (sajnos a rágás még nem megy). Próbálkoztam ivó joghurttal így ajánlom annak aki esetleg aftával szenved, hogy kerülje a tejtetmékeket mert rettenetesen csíp. Még valami amire rájöttem, hogy ha esetleg a víz ivásával is probléma van langyos vizet kell szürcsölgetni. A napokban sajnos kitapasztaltam, hogy ez az átok a szájban rettenetesen érzékeny a hideg és a meleg hatására. Nap közben fájdalom enyhítésére ajánlom a langyos kamilla teát (mivel a corsodyllal csak napi 2x szabad zubbogatni)
A folyadék bevitelre viszont nagyon oda kell figyelni mert sok problémához vezethet ha nem iszunk eleget, mert a tömény szájkezelés (öblögetők, szopogatós cukorkák, gélek) sűríti a nyálat ezzel fokozza a szájüreg és az ajkak kiszáradását.
Kitartást annak aki esetleg most folyik bele ebbe a dologba! Remélem tudtam picit segíteni. ( FONTOS! Ha esetleg az aftához láz és duzzadt, fájó nyirokcsomók jelentkeznek, jobb ha látja az orvos. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!