Fölöslegesen van fent a fogszabályzó? Teljesen el vagyok keseredve!
Fölül 1, alul pedig fél éve van fent az állandó (fém) fogszabályzóm. Úgy érzem az egész hiába. Ugyanúgy állnak azóta a fogaim, a változás nagyon minimális. Felül épphogy észre lehet venni valamit, ha nagyon hosszasan nézzük, alul pedig teljesen ugyanúgy áll minden fogam, ugyanolyan rosszul. Az egész egy nagy összevisszaság! Semmit nem segít ez az adag drót! Csak szenvedek tőle, mert épphogy megszokom, akkor csinálnak vele valamit, vagy ívcsere, vagy anyámkínja és fáj hetekig...épphogy megszokom és vissza kell menni. Aztán több hónapig csak ránéznek és nem csinálnak semmit. Szörnyű! Persze körülöttem mindenkinek veszik le, és különben is már 2-3 hónap után volt eredménye. Nekem meg semmi, egy év után sem...feladom! Miért én vagyok olyan szerencsétlen, hogy semmit nem változnak ennyi idő után sem? Majd talán leveszik 6 év múlva, hogy reménytelen eset vagyok, sajnálják!
Elegem van! :(
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!