Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hibázott az fogorvos? :/

Hibázott az fogorvos? :/

Figyelt kérdés
Tegnap délután elmentem a fogorvoshoz mert volt egy lukas tejfogam. Adott érzéstelenítő injekciót, és az baromira fájt. Aztán pár percre kimentem és pár perccel később vissza hogy kihúzza. Leültem a székbe és egy ilyen kis harapófogóhoz hasonló eszközzel kihúzta. Miközbe húzta az annyira írtózatosan fájt hogy azt hittem belehalok. Pedig azt hittem az érzéstelenítő injekciótol nem fogok érezni semmit! Miközbe húzta mondta neki hogy haggya abba mert nagyon fáj. De nem hagyta csak tovább ráncigálta a fogam. Aztán megfogtam a kezét, így jelezni hogy haggya abba. De nem hagyta. Mivel sírtam és sikongattam sok nyál lett a számban, nyáldzívó pedig nem volt bent. Majdnem megfulladtam. Aztán elordítottam magam hogy MEGFULOK!!! Ekkor anyukám nagy on megijedt és oda ment és elhúzta a karját hogy tényleg haggya abba, de nem hagyta mondván hogy mindjárt kint van. Kb 10 mp múlva sikerült kihúznia. Aztán felültem és elkezdtem zihálni. Kapkodtam a levegőt. Majdnem megfulladtam. Kb 2-3 perc múlva sikerült megnyugodnom. Megköszöntük, kifizettük és eljöttünk. De még azóta is fáj az állkapcsom. Mi a véleményetek? Hibázott pár dologban az orvos?

2017. jan. 4. 18:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Elméletileg úgy kellene érzéstelenítenie hogy utánna ne vagy csak minimálisan fájjon. Én ezek után biztosan nem fizettem volna neki.
2017. jan. 4. 19:03
 2/5 anonim ***** válasza:
23%
Igen, hibázott. Abba kellett volna hagynia, és elküldenie a fenébe.
2017. jan. 4. 19:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha jelezted,hogy valami nagyon nincs rendben,pici szünetet tarthatott volna.De a lényeg,hogy kint van már!
2017. jan. 4. 20:28
 4/5 anonim ***** válasza:
61%
Igen. Hol voltatok? Én mindenképp panaszt tennék. Hihetetlen, hogy egy fogorvos nem tud normálisan érzéstelenítőt beadni. Ezért van, hogy rengeteg ember nem mer elmenni fogorvoshoz felnőttként.
2017. jan. 4. 22:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Lehet hogy nem várt az érzéstelenítővel eleget, nem? Elzsibbadt a szád? Egyébként az, hogy fájt az érzéstelenítő beadása az ellen nem lehet semmit, de szerintem kibírható. Az, hogy nem volt nyálszívó az engem is idegesít, főleg mikor egy fél órán nyitva a szád, mert tömi a fogadat. Nem tudom hogyan gondolják.

Többet ne menj hozzá, ha ilyen rossz élményed volt. Túl vagy rajta, szerintem is ez a lényeg! :)

2017. jan. 6. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!