Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nagyon nagy kb-re, mennyibe...

Nagyon nagy kb-re, mennyibe kerülhet minimum?

Figyelt kérdés

Nemsokára, egy hónap múlva elmegyek fogászatra, de még csak ilyen első látogatásra - felmérésre. Körülbelül 10 rágófogamat cserélni kell, maradékot kettő kivételével gyökér kezelni. A 10 közül mind egymás mellett van, de kettőt egy ép fogam választja el - gondolom azt fogják lecsiszolni. Az elülső fogaimmal nincs probléma, az első sajnos 'rohad' egy picit:/ míg egy másikon van egy kicsi lyuk. Van egy cisztám és 4 gócom hátul. Csak éber altatásban lennék képes kibírni.

Kérlek, ne kérdezzétek, hogy hagyhattam el így őket. Én sem örülök neki. Sajnos rossz körülmények között nevelkedtem, otthoni dolgok miatt magamba fordultam. Az itteni fogászat, ami nekem ingyenes - kérdeztem más sztk-s fogászatokat de nem váltak volna ingyen -, ami a suli fogászat is volt, csak egy orvossal szolgál, de az tűrhetetlen. Nem cserél kesztyűt wc után se, és alkoholista - részben önköltségesen futtatja a rendelőjét, szóval önkormányzat nem foglalkozik a panaszokkal. Na, eltértem a tárgytól.

17 éves korom óta 700000ft-t sikerült megspórolnom. De szerintem biztos vagyok benne, hogy nem fogja fedezni távolról sem. Szerintetek tényleg nagyon körül-belülre, mi lehet az alsó hang, a minimum amit elfog érni a költség? Esetleg saját tapasztalatokat is szívesen fogadok.

Köszönöm szépen annak aki elolvasta, és elnézést a kisregényért!

19/F

#ár #fogászat #fogorvos #szájápolás #fogászati költségek
2017. jan. 3. 14:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem 10 fog tömése kb. 100.000 Ft-ba került. Ehhez tudsz kicsit viszonyítani.
2017. jan. 3. 14:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezt a levelet így ahogy van küld el a fogászatra és kapsz pontos infót. Neten rengeteg fogászatnak van fent a honlapja.
2017. jan. 4. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!