Van köztetek olyan, akinek pokoli élményei vannak a régi idők fogászatairól?
Figyelt kérdés
Én még a "kommunizmusban" születtem, inkább nem írom le a korom:) Kíváncsiságból kérdezem, hogy Nektek voltak nagyon rossz tapasztalatitok régi időkből a fogászaton? Én tavaly szedtem össze magam és rendbe hozattam a fogaim, de sokkal több kellemesebb meglepetés fogadott, mint azt vártam. Nekem kegyetlen "élményeim" voltak még felnőtté válás idejében is a fogorvosi székben. Azt is írjátok meg milyen beavatkozások voltak.2017. jan. 2. 14:59
1/7 anonim válasza:
Igen és nemcsak a régi időkből. A régi időből való emlékem egy érzéstelenítés néküli idegölés, gyökérkezelés, az újabb időkből egy körzeti fogorvos iszonyú fájdalmas injekciói és pár elszúrt fog, amit később kihúzott.
2/7 A kérdező kommentje:
És Neked kizárólag gyökérkezelések fájtak? Vagy voltak más beavatkozások, ami kellemetlenségekkel jártak?
2017. jan. 2. 16:30
3/7 anonim válasza:
Egy másik kommentelő vagyok.Az iskolafogászaton történt tömések, a szörnyű fogorvos néni, aki katonai fogorvos volt. Ez is jó 40 évvel ezelőtt. Na azóta iszonyú vívódások közepette megyek el. Már csak az alsót kellene rendbe tenni, de..
4/7 A kérdező kommentje:
Mára más a helyzet. Ne aggódj! Menj el bátran!
2017. jan. 4. 19:31
5/7 anonim válasza:
Igen, csak bátorság kell, meg ráérő anyagiak.
6/7 A kérdező kommentje:
Sajnos igen, ebben igazad van! Rettenetes pénzeket kérnek el a maszek fogászok.
Egyébként most, hogy Te is leírtad a történetedet bennem is kikerekedett, hogy a fogászattól való félelmem az iskolai fogászaton alakult ki. Nem is emlékszem arra, hogy a 70-es években adtak volna érzéstelenítőt, és mintha nem is érdekelte volna a fogorvosokat, hogy az esetleg fáj a gyereknek. Nálatok is voltak sírások kezelések alatt? Sajnos nálunk igen!
2017. jan. 5. 15:19
7/7 anonim válasza:
Ó, hogyne! Pusztán a látványától heves szívdobogást lehetett kapni.A 70-es években még az a jó kis fúró volt, ami se perc alatt szétszadizta a fogat. Volt egy osztálytársam, aki megharapta az ujját, mert puszta kézzel nyúlt a szájába. Volt aki megszökött. És az élelmesebbjei előző napokban egy másik fogorvoshoz mentek, így rendben voltak. Na ezt hívják oltári pechnek, aki nem élt ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!