Foghúzás után neked mennyi időbe telt, mire minden a régi volt?
Figyelt kérdés
Itt legjobban a fogmosásra és az evésre gondolok. Már nagyon hiányzik hogy ne csak nyammogjak, hanem igazábol EGYEK. Már lassan 3 hete nyammogok, már kezd elegem lenni, van amikor nincs is kedvem nekiállni. 3 napja húzták a fogam, de előtte 2 hétig fájt. Nálatok hogy volt?2015. okt. 16. 13:07
1/4 anonim válasza:
Csak a sebbel volt a baj, ami nagyon nehezen forrt össze. Valami gézt dugott bele, ami folyton ki akart esni. Az én hibám volt, mert előző nap annyira fájt, hogy nem tudtam enni, aznap se ettem, amikor meg kihúzta és még hatott a novokain, akkor már felbátorodtam, mert nem fájt és éhes voltam és ettem, akkor kiesett a cucc amit beletett, vissza kellett menni, aztán már nem ettem megint két napig, utána kezdtem el én is nyammogni, de egy hét után rendbe jött. Néha még fájt a helye.
2/4 anonim válasza:
Egy het utan rendbe kell jönnie.
3/4 anonim válasza:
Nekem 1 hét alatt beforrt a seb, utána már tudtam rendesen enni, de előtt sem volt gondom, a másik oldalonsimán ettem.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket, hát a doki nekemis azt mondta hogy 1 hét alatt begyógyul, de itt olvastam már olyat is akinek hónapokig gondja volt a kajálással.
2015. okt. 16. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!