Sztk-s fogorvos feleslegesen tömte be a fogaimat a támogatás miatt vagy csak jót akart?
Pár hete elmentem az Sztk-s fogorvoshoz fogkőleszedetésre + egy ellenőrzésre. Egy fiatal doktornő volt, aki helyettes orvos volt (elég kedves volt). Megnézte a fogaimat, leszedte a fogköveket, először azt mondta nem lát semmit, szépek a fogaim. (Valahogy előkerült, hogy torlódottak, lesz-e fogszabályzóm, mondtam igen). Ezt követően jobban megnézte és azt mondta talált 3 pici lyukat fogszuvasodás miatt. Mivel soha nem volt tömött fogam, halálra rémültem, nem is akartam engedni, hogy betömje, aztán utána mégis, az nem tetszett hogy fúrt, mert elég gyakran meg szoktam nézni a fogaimat és semmit nem láttam. Az egyik egy fognyaki szuvasodás volt, azt tudom, mert az láttam. Azt úgy eltüntette, hogy nem is látszik. A másik kettő tömést azóta sem találom, csak a fogat tudom, melyiken csinálta :D
Utólag olvastam, hogy Sztk-s fogorvos szokott a támogatás miatt feleslegesen fogakat tömni és megijedtem, hogy velem is ez történt, de azóta sem érzek semmit. Vagy csak jót akart?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!