Magyarországon van olyan fogászat, ami vállalja grillz (aranyozott fogékszer) készítését?
Figyelt kérdés
Ilyenre gondoltam, lehet itthon csináltatni ilyet? Egy alsó fogsor (6 fog) mennyibe kerül, 50 ezer kb.?
2016. dec. 8. 20:10
1/2 A kérdező kommentje:
Én is pont ilyet szeretnék, csak ezüstből. Megpróbálok majd megkérdezni fogorvosokat, hogy vállalnák-e, szerintem nem bonyolultabb megcsinálni, mint egy fogszabályzót, csak még nem nagyon terjedt el itthon. Nekem alul 8 fogra kéne, mivel elég kicsi fogaim vannak. A www.customgoldgrillz.com oldalon lehet kalkulálni, a 8 fogas ezüst 240$-ba kerül, tehát kb. 72 ezer Ft, ami reálisnak tűnik, nem hiszem, hogy sokkal drágább lenne itthon. Plusz ugye a mintakészítés meg a fogorvos díja jöhet még szóba. Ha aranyból akarsz, akkor viszont mélyebben a zsebedbe kell nyúlnod, egy 6 fogas 14 karátos aranyból 480$-ba kerül, kb. 144 ezer. Először én is aranyból akartam, de az ára miatt inkább ezüst lenne jó. Bízom benne, hogy valahol tudok csináltatni. https://www.youtube.com/watch?v=iHsUvfnFKHw ami ebben a videóban van, az rohadt jól néz ki
2017. febr. 7. 17:24
2/2 anonim válasza:
Rámész ( [link] ez pl nekem tetszik) és alul írja hogy elküldenek neked egy moldot, amit megcsinálsz otthon, visszaküldöd kiöntik meg minden aztán visszaküldik neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!