Szerintetek szép a fogékszer?
Figyelt kérdés
Már régóta szeretnék fogékszert de még nem tudtam eldönteni hogy szép-e!Ti mit gondoltok szép?2016. febr. 29. 18:01
1/2 anonim válasza:
Minden ilyen dolgot, testékszert s barbárságnak tartok, meggyalázása a természettől adott testnek.
2/2 anonim válasza:
Én régen szerettem volna, tetszett úgy alapból az ötlet, aztán így szemtől szemben 4 éve találkoztam vele, egyik osztálytársamnak volt, és bár szép tiszták voltak a fogai amíg nem kérdeztem meg addig nem láttam mi az, és tévesen azt hittem valami lepedék vagy rá ragadt valami lehet :D Barátomnak egyáltalán nem tetszik, azt mondja olyan mint a fogkő(?). Van akinek tetszik, viszont tény hogy messziről vagy nem alaposabban nézve félre lehet látni. SZerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!