Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ha a Honvéd Kórházba utalnak...

Ha a Honvéd Kórházba utalnak be szájsebészetre, fizetnem kell? Van TAJ kártyám. Elvileg nem oda tartozom, mert vidéki vagyok.

Figyelt kérdés
2010. máj. 1. 13:52
 1/5 anonim ***** válasza:

nem kell fizetned érte, de nem tudom vidékről miért ide utalnak be.

Ezért vagyunk állandóan túlterhelve, mert mindenki odajön, aki meg tényleg igényjogosult hónapokat vár egy vizsgálatra.

egy ott dolgozó.

2010. máj. 1. 14:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Ja, végtére is a Honvéd az ország legjobb kórháza.
2010. máj. 1. 17:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Szigetszentmiklóson voltam fogorvosnál, onnan utaltak be oda. Egyetemista vagyok BUdapesten, nem tudom megoldani, hogy hazaugorjak szájsebészetre, az otthonit meg inkább ne is említsem....
2010. máj. 2. 10:20
 4/5 anonim válasza:
Nem kell fizetned,én is jártam így...vidéken laktam Debrecenbe jártam suliba és ott kellett elmennem kórházba..nem kellett fizetnem,csak az akkor még érvényben lévő vizitdíjat.:)
2010. máj. 8. 14:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ!Most kaptam meg a beutalómat, azon is rajta van az OEP...úgyhogy nekileselkedek és belevetem magam az önsanyargatásba:)
2010. máj. 9. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!