Foghúzás után ehetek pogácsát?
Tejeset nem lehet enni, mert az erjed, romlik, ott bent a lyukban. Tehát tökfőzeléket sem lehet enni, mert habarással készül, meg semmilyen főzelékfélét, nem is értem.
Pogácsát ehetsz, a másik oldalon. Én volt, hogy fogászati műtét után almakompótot ettem hát legalább egy napig.
A pogácsában a tej, tejföl a nyers tésztában van, amit összegyúrunk és leginkább megsütünk, és akkor már egy tésztát eszünk, nem tejet.
A tej, amit megiszol, az marad ott a lukban, és romlik, erjed. Ezért nem javasolnám a főzeléket sem, akárhogy készül, mert pépes, és bemehet, bentmaradhat ott a sebben. Bár valamennyi kaja, maszat úgyis kerül oda, csak van egy öntisztulás is. Például, ha van otthon húsleves, na azt nyugodtan ehetsz. Húst is, a másik oldalon, óvatosan, kíméletesen.
Ha nagyon fáj a helye, bevetsz valamit, de mégiscsak az állkapcsodat gyötörték meg, szóval érthető, ha fáj, ha duzzadt. Esetleg tegyél rá egy vizes zsebkendőt, vagy törölközőt, de csak ha jól esik! Ha jobban fáj, vagy rossz érzés, hogy rajta van, vedd le!
#8 ja :)
Nem volt egyértelmű számomra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!