Fogszabályzásnál amit felraknak a szájpadlásunkra, annak mi célja?
Összehúzza a fogakat.
Egyébként ha szerencséd van akkor az ünnepekre már nem fog fájni, de tény, hogy elég rossz időzítés volt pont most felrakni a fogszabit.
Egy idő után nem fájnak majd, de emlékszem, hogy az első két hétben én is megpusztultam tőle. Ráadásul nekem iszonyatosan feltörte a nyelvemet is. Nyitott szájjal tudtam csak aludni. Kb. 2 hét alatt megszokod ám egyébként.
Kb. 3 hónapot volt fent, mert anyám levetette a szájpadlásos izét. Tényleg fogytam tőle kicsit, de nem vészesen. Anyának mániájá vált, hogy nem tudok vele rendesen enni. Ezért elkísért engem a következő fogorvosi kezelésre és megkérte a dokit, hogy vegyék le. Ő meg mondta, hogy leveszi és megpróbáljuk másképp. Én mondtam neki, hogy nem akarom, de 14 éves voltam és a doki sem erőlködött, hogy maradjon fent.
Ezt csak azért írtam, mert ez volt életem legrosszabbb döntése, hogy hagytam. Plusz egy évig volt fent és emiatt nem is lett szép a végeredmény. Ki kell bírni!
Fájdalomcsillapító nem lenne jó? Én joghurtot és hasonló dolgokat ettem ezidő alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!