Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogy mondjam a szüleimnek?

Hogy mondjam a szüleimnek?

Figyelt kérdés

El van csúszva az alsó fogsorom és engem nagyon zavar, és szeretnék fogszabályzót.

Hogy mondjam meg ezt nekik?

2016. nov. 13. 14:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Anya, apa, el van csuszva az also fogsorom es szeretnek fogszabalyzot, mert engem nagyon zavar.
2016. nov. 13. 14:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mondd, hogy nem tudsz tőle rendesen beszélni/enni. Ez gondolom igaz is. A szülő nem mondhat nevet a fogszabályzóra.:)
2016. nov. 13. 15:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem ritka csúnya fogaim voltak, nagyon kellett volna fogszabályzó.

3 évig könyörögtem a szüleimnek fogszabályzóért, mire 16 évesen feltették. Látták, hogy ronda, mégsem engedték.

Az én szüleim elég furcsák amúgy is, de ha normálisak megértik. Annak idején írtam én is ki kérdést.

Amúgy azt csináltam, hogy elmentem fogtömésre és anya velem volt. Ott megkérdeztem a fogorvost, hogy kell-e (messziről látszott egyébként) és kit ajánl. Körülbelül ekkor fogták fel a szüleim, hogy kell. Elmondta, hogy nem elég, hogy csúnya, hanem több betegség is lehet belőle, hogy nem tudod tisztítani.

2016. nov. 13. 16:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Uh.. Hát akkor neked nem volt egyszerű
2016. nov. 13. 17:13
 5/5 anonim válasza:

Szia! Én is mondtam a szüleimnek, hogy lehet kéne fogszabi, de ők azt hitték, hogy csak azért akarok, mert a barátnőimnek van. Aztán elmentünk apummal együtt fogorvoshoz egy teljesen más miatt és a fogorvos ott mondta apumnak, hogy igenis kéne fogszabi. Így már elhitték és kaptam :D Nagyon szép fogakat csinált és már a harapásom is jó :)

Szóval, ha szüleid nem akarnak fogszabit csináltatni neked, akkor hallják egy fogorvos szájából, hogy kell és máris átgondolják :D

2016. nov. 21. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!