Elektromos fogkefénél milyen szempontokat kell nézni?
Ajánlja mindenki, fogorvos főleg, akartam is venni, de megzavarodtam.
Mi a különbség vajon egy 42 ezres és egy 5 ezres Oral B elektromos fogkefe között, ami miatt ennyivel drágább?
A csomagoláson szinte semmi infó, egyedül annyit tudtam kivenni, hogy az egyik az csak 2 féle mozgást tud, a másikon meg van kb 8-10 funkció, hogy körkörösen meg rezegve meg a fene tudja, így-úgy mozogjon. Más semmi, ill. én nem találok más semmit.
Esetleg valaki akinek van ilyene, segítene? tényleg csak amiatt kerülne 8x annyiba, mert 8-10 féle mozgást tud? ja meg annyi h ahhoz van + 3 db fej, na de még az is csak kb 3000,- Ft pluszba ...
Ha pedig így van, akkor tapasztalatotok szerint az "egyszerűbb" gagyibb is? szóval az az 1 vagy 2 féle mozgás nem elég a jó fogmosáshoz? (már csak mert gondolom ha Oral B az egyszerűbb is, minőségre annyira gagyi mégse lehet ...)
köszi
értem, de hát ez sztem így nem nagy különbség. oké legyen a +3 kefe, na de az is csak mondjuk jó esetben egy 5 ezres, a többi meg hát fene tudja, hogy mennyire lényeges szempont.
mondjuk nekem az fontos, hogy elemről működjön,, és ilyenből pedig csak a 6 ezres kategóriát láttam, a többi saját aksis volt. de te is azt írtad h emiatt ment tönkre, szóval lehet h ez nem is baj (nekem viszont erős szempont).
oké tehát akkor mégis az a vége, hogy a 6 ezres nem csak kevesebb funkciót tud, hanem kifejezetten silányabb minőség ...
önmagában az h elemes, még semmit se jelent sztem, na meg azért manapság az ember mindenhova tölthető ceruzaaksikat használ nyilván, szóval ez nem hiszem h plusz költség lenne. én inkább a minőség miatt aggódok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!