Milyen elektromos fogkefét tanácsos venni? Kell az ultrahangos tisztítás?
Ma voltam a szájsebészeten, ott mondta a doki, hogy használjak elektromos fogkefét inkább, mert nagyon kicsi a rés a fogaim között, így azt hagyományossal lehetetlen kitisztítani, a fogselyem sem fér be. Ő azt mondta, puha sörtéjű legyen és kisfejű. Itthon nézegettem őket, és tanácstalan vagyok. Jó a dm sajátmárkása vagy mindenképp ultrahangosat vegyek inkább? Jó az elemes vagy az akksis jobb?
Adjatok légyszi tanácsot, tippeket, mi alapján válasszak?
Köszönöm előre is!
Én olyanról még nem nagyon hallottam, hogy "olyan kicsi a rés a fogak között, hogy a fogselyem sem fér be". A sörte eleve nehezebben fér be (legyen az akármilyen hiper-szuper) a fogak közé mint a selyem, épp ezért találták ki a selymet...
Abban egyetértek, hogy az elektromos fogkefe sokkal hatékonyabban tisztítja a fogat mint a hagyományos -jómagam is elégedetten használom az Oral-B fogkefémet több mint 10éve. Viszont a legesleges legmodernebb csúcstechnológiás fogmosási eszköz sem elég jó ahhoz, hogy el lehessen hagyni a fogselyem használatát!
Köszönöm a tanácsokat!
A kicsi rést úgy képzeld el, hogy alul meg van rendesen kb 1mm-es rés, de a fogak tetéjénél nincs. Megpróbáltam már fogselymezni, sőt, ma a doki is kipróbálta, de elszakad. Elvágja a fog. Tényleg nem fér be. Tudom, fura....
Szájvizet én is használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!