Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Miért tör még mindig?

Miért tör még mindig?

Figyelt kérdés
Az van,hogy már fél éve van fogkoronám(az egyik metszőfogamon)és azóta is tör,és kényelmetlen.Azt mondta a fogorvos,nem tudja lejjebb rakni,mert akkor nem leesne.de nagyon kellemetlen így élni.Szerintetek miért van ez?Ott idegesít az ínyemnél és feketésen elszíneződött ott az ínyem.:(

2016. nov. 8. 00:21
 1/5 A kérdező kommentje:
*akkor meg leesne
2016. nov. 8. 00:22
 2/5 A kérdező kommentje:
legszívesebben letépném
2016. nov. 8. 00:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez a korona rossz. Ha másképp nem megy, keress másik fogorvost és szánj pénzt arra hogy kicseréltesd.
2016. nov. 8. 02:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi.Az nagyon sok pénz.:/ pedig érdekes,azt mondták arról a fogorvosról,hogy elég jó fogorvos.
2016. nov. 9. 01:42
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem Kb. 50 ezer, tényleg elég sok. Nekem is vannak koronáim sajnos, elég régiek már, egyszerre többet tettek föl, hiddal, és kb. 3 hét alatt lehetett úgy megszokni őket, hogy eszembe se jut, tehát abszolute nem érzem. A feketés elszineződés baj, mert vszinűleg hézag van, aminek nem kéne lennie. Én megpróbálkoznék másik dokival, bár ez "garanciális" hiba szerintem, nem könnyű helyzet.
2016. nov. 9. 05:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!