Hogy csinálják, és mennyire kellemetlen?
Figyelt kérdés
Szeretnék elmenni a fogorvoshoz, hogy a fogkövet le szedje, és és fehéritést csináljon egy két fogamnál, de gondolom mindegyiknél meg csinálja. Még nem voltam ilyenen, nem volt rá szükség, de most ugy látom hogy mennem kell. Kell fizetni érte, és mivel csinálják?2010. ápr. 28. 11:46
1/3 anonim 

válasza:

nekem nem sztk-s az orvosom, én fizettem, alapból kicsit kellemetlen, ahogy nyesegeti a fogadat, ha gyökérfogkő is van, attól én kicsit bekönnyeztem, amúgy fájdalomcsillapító nélkül simán lehet bírni, kicsit meg is polírozza, gondolom erre gondoltál fehérítés gyanánt, az abszolút nem fáj.....én félévente megyek, mert sok a fogkövem
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem itt vidéken van a dokim. Hátul van 1-2 olyan fogam, ami kicsit el van szinezve, azt szeretném rendbe hozatni mielőtt megfájdulna, és ha már ott vagyok, akkor megcsinálja ugy is mindet. Akkor ez fájdalom mentes? Mert nagyon irtózok a fog dokitól :)
2010. ápr. 28. 11:55
3/3 anonim 

válasza:

Érdemes afogköveket leszedetned,mivel a rossz leheleten kivűl kilazulhatnak a későbbiekben-fogágybetegség gyanánt.Kellemetlen, de ki lehet birni,ált.évente 2x javasolt.ha vkinek vérzika foginye, gyakran épp ez a probléma.Én se szeretem a fogdokit:)de néha el kell menni,mert muszáj.Utána a közérzetem is jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!