Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mi az a fogszabályzó tubus?

Mi az a fogszabályzó tubus?

Figyelt kérdés

Sziasztok,13 éves vagyok és szeretnék állandó fogszabályzót,mert felül elég gázak..engem annyira nem zavar,de felnőtt korban ciki lesz szerintem.

Tehát mi az a tubus?az a fém valami amit csak a hátsó fogakra ragasztanak?és alulra meg fölülre,és egy gumit rá kell rögzíteni?(nem a brekettekre gondolok)vagy valamit keverek?😬

A gyűrűtől nagyom félek...anélkül lehet kapni készüléket?ha igen az mitől függ?

Írhattok tapasztalatokat,tanácsokat vagy akármit:)

Köszi ha válaszoltok;)

2016. nov. 5. 22:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem gyurum van es egyaltalan nem para:)Amugy ha jol tudom a tubus ugyanolyan mint a gyuru szoval az is arra van hogy a drotot odafuzik be de igazabol azt is mint egy brekettet felragasztanak nyilvan biztos sokkal kenyelmesebb viselni..de a gyűrű is elviselheto:)
2016. nov. 5. 23:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Oké köszi:)eddig kb mindenhol olyanokat olvastam,hogy nagyon fáj stb..az első hét tényleg nagyon szörnyű?
2016. nov. 5. 23:36
 3/4 anonim válasza:
Szia!:) Nekem is tubusom van, ez sokkal modernebb mint a gyűrű, kényelmesebb viselet is.Az egesz olyan mint a tobbi brekett, nincs rajta gumi.Abban más, hogy ebben csak az ív vége van.Hátránya, hogy könnyebben kicsúszhat belőle az ív, nekem volt ilyen párszor, de a doki két másodperc alatt vissza tudja tenni, es akkor megint jó lesz :)
2016. nov. 7. 16:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem nem fajt a gyuru:)Fogszabyzot megyzokni is időbe telt de igen ugy az elso het a rosszabb de utana jobb:)Voltak pillanatok amikor sirtam es csak leakartam szedetni de tudtam hogy ha vege szep lesz:)2 evet mondtak es most tartok kicsivel tobb mint 9 honapnal es 2het mulva veszik le:)Es igen lehet az elejen kibirhatatlanul fajt es sirtam de most majd azert fogok sirni mert leveszik:D szoval nagyon meglehet szokni es a végén mar csak a huzasoknal lesz pici fajdalom de egyaltalan nem olyan mint amikor felteszik
2016. nov. 7. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!