Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nagyon fáj a fogam, valaki...

Nagyon fáj a fogam, valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
Már tavasz óta gyökérkezelik fent a hátsó fogam, egy csatornát nem tudnak lezárni mert folyamatosan vérzik, már két napja nagyon -nagyon fáj, nem élhetek állandóan csak gyógyszereken. És most már nem csak az az egy fog fáj, hanem a fetnti fogsorom is félig és az alatta lévő fog, mit tegyek?:( legközelebb december 23-ára van időpontom, de ha akkor is vérzik nem csinálnak megint semmit:( nem akarom fájó foggal végog tölteni az ünnepeket :(((((

2016. nov. 5. 18:03
1 2
 11/17 TR75 ***** válasza:

Ráadásul nincs rendesen lecsiszolva a tömés felszíne sem :S

Tudom, hogy szexista vagyok, de női fogorvoshoz én soha nem mennék. Volt benne részem majd' harminc éve, soha többé.

Válts fogorvost tényleg. Egy gyökérkezelést nem lehet fél évig halasztgatni.

2016. nov. 5. 19:57
 12/17 A kérdező kommentje:
Anyukám hétfőn vissza visz, nem tudom hogy bírom ki:( vidéken lakom nem tudok csak úgy felmenni Pestre, sajnos.
2016. nov. 5. 20:04
 13/17 TR75 ***** válasza:

Addig fájdalomcsillapító. Cataflam, Algopyrin, Algoflex Forte.

Házipatikából a szegfűszeget ajánlják bedörzsölve.

2016. nov. 5. 20:25
 14/17 anonim ***** válasza:
#11 nő a fogorvosom, évente 2x járok hozzá vagy 6 éve, és több ismerősömnek ajánlottam, nem véletlen
2016. nov. 5. 20:31
 15/17 TR75 ***** válasza:

Tudom, ez csak egy rossz tapasztalat, lehet, hogy csak engem meg a családomat utált annyira, amúgy meg tündibündi volt :-D

Mindegy, ez nálam bizalmi kérdés, szóval maradok a férfi-féle fognyűvőknél (na, közöttük is vannak kóklerek, szó se róla).

2016. nov. 5. 20:34
 16/17 anonim válasza:

Szia !!!

Nekem egyszer egy férfi fogorvos bénázott gyökérkezeléssel, a végén s.o.s-ben elmentem egy magánrendelésre és már sajnos csak a húzás maradt, de mivel gyulladást okozott a szerevezetemben ez is áldás volt. Cataflam nekem jót tett ideiglenesen.

Kitartást !!!

2016. nov. 6. 14:32
 17/17 anonim ***** válasza:
Na, mi lett? :)
2016. nov. 8. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!