A foghúzás miatt van? Hívjam az ügyeletet?
Sziasztok! Ma szedték ki a bölcsességfogam, nehéz műtét volt, sokat véreztem. Az érzéstelenítő elmúlása után iszonyú fájdalmam volt, cataflam lejebb vitte, elviselhető. Eddig pörögtem a gyerekek körül, de egy órája lepihentem, és remegek, fázok, szédülök. Eddig nem volt baj.
Pár napja egy újfajta ( általam nem használt) fájdalomcsillapítótól ugyanez volt.
Van köze a foghúzáshoz?
Párom szerint pánikroham, és szerinte meg az ügyeletes doki szerint a múltkori is az volt. Szerintetek melyik? Pánikroham? A foghúzástól van? ( nem félek a fogorvostól, sem a beavatkozásoktól) Vagy a fáradtság? Egész nap úton voltam, hajnali 5-kor keltem, nem ettem semmit egész nap, csak nemrég pár falatot.
Szia! Nekem szintén bölcseségfog műtétem volt két napja.Nekem fekvő helyzetben volt mint két alsó fogam..és feltárásból kellett kiszedni . Jobboldali szedték most ki. Elképzelhető a pánik roham ..bár szerintem az inkább foghúzás elött kellett volna jelentkeznie..sztem illogikus hogy utána lenne.Én foghúzás elött annyira féltem hogy fogorvosi székben ülve remegett a kezem nagyon durván..pohár vizet amit adtak alig bírtam megfogni.Foghuzas után mindenképpen pihenned kellett volna ..nem használ neki egyből fel alá rohangálsz nyílt sebbel.
De akár szimpla fáradtságtól is lehet.Mindenesetre fordulj dokihoz ha. Rövid időn belül nem múlik el ..ez nem játék.
Elég nagy sokk a szervezetnek a bölcsességfog eltávolítás, ez plusz, hogy nem ettél és a húzás után nem pihentél(gondolom, hogy nem lett volna egyszerű a gyerekek mellett, de nyílt sebbel pihenni kell legalább aznap...)simán okozhatta a tüneteket.
Tessék pihenni vele, és ma már egyél is, banán villával összetörve, zöldségpürék simán mehetnek.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!