Foghúzás nélkül fogszabályzó?
Elmentem egy TB támogatott fogászatra Budapesten, a hetedik kerületben. Ki akarnak húzatni 2 egészséges fogat. Ebbe a szüleim nem egyeznek bele,mert majd az évek során húznak eleget, én sem vagyok ennek a híve. Budapesten tudnátok olyan fogszabályozó intézményt mondani amire él a TB támogatás és megcsinálják foghúzás nélkül? Előre köszönöm a válaszokat!
16L :)
Oké, tegyük fel nem húznak egyet sem.
Hordod évegik a fogszabályzot és miután levették hordasz északait, utánna pár év mulva visszaálnak a fogaid.
Ezt akarják a szüleid?
Fogszabályzos jobban tudja.. ha aztmondja h helyet kell csinálni akkor valószinűleg ugyvan.
Szia!
Húzasd ki őket bátran!
14-15 évesen én is hasonló helyzetben voltam, féltem is a fogorvostól és a szüleim is ódzkodtak attól, hogy egészséges fogakat távolítsanak el.
Mára úgy bánom, hogy akkor nem csináltattam meg, mint a kutya aki 8-at fialt.. (kicsit fura a hasonlat :D)
Most 20 évesen már teljesen más belevágni, és az a 5-600.000 ezerFt is jobb helyen van nálatok, mint a fogorvosnál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!