Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogy tüntethetem el a herpeszt...

Hogy tüntethetem el a herpeszt házilag?

Figyelt kérdés

Egy lánnyal szoktam találkozgatni, de van új pasija most. 2 Hete jött utánam egy "gyors körre" és aztán el is ment. De másnap fájt a szám széle és azóta nem múlt el.

Nem tudom hogy a kutyája nyalta-e meg a száját vagy csak le....ta a pasiját, nem érdekel. De már eltűnhetne.

Valami ötlet?

2016. nov. 1. 00:07
 1/2 anonim válasza:
Ne piszkald se a kezeddel se a nyelveddel! Talan estere tehetsz ra fogkremet, de vagy gyogyszereari kenoccsel apold vagy inkabb sehogy mert igy jobban gyogyul. Egyebkent a herpesz nem azert jon elo. (Fedekezik a szervezeted)
2016. nov. 2. 16:42
 2/2 anonim válasza:
Fokhagyma! Vágj ketté egy fokhagymat és kicsit dörzsöld át vele. Ez akkor hatásos, amikor még nem jött ki teljesen, csak érzed, hogy bizsereg a szád és hamarosan kifakad.
2016. nov. 4. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!