Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Herpeszt kaptam. Mit csináljak...

Herpeszt kaptam. Mit csináljak, hogy elmúljon?

Figyelt kérdés

Egyik barátom ivott az üvegemből, és herpeszt kaptam tőle.Hála istennek nem látszik mert a szám belső részén van , de fáj.Úgyhogy még herpesz tapaszt se tudok rárakni.

Nem tudtok valami szájvizet vagy valamit mondani , hogy elmúljon?:/

2014. márc. 23. 23:27
 1/5 anonim ***** válasza:
A herpesz vírusos fertőzés, gyakorlatilag nem tudunk rá gyógyszert. Van olyan ember, akinek szokott használni az aciklovir (pl zovirax vagy más kenőcsök), de kevés. A többieknek hét nap alatt gyógyul kenőcsözéssel és egy hét alatt anélkül. Sajnos ez van. :(
2014. márc. 24. 00:11
 2/5 anonim ***** válasza:
A vízzel hígított teafaolaj jó rá.
2014. márc. 24. 10:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Teafaolajat NEM használunk belsőleg. Toxikus!!!!!
2014. márc. 24. 10:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy nyelje le ... egyébként évek óta használom herpeszre, soha nem kaptam mérgezést tőle, egy dl forralt vagy desztillált vízbe szoktam 7-8 cseppet rakni.
2014. márc. 24. 10:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Külsőleg mehet, belsőleg ahogy mondom, toxikus. Mindig felhúzom az agyam az idióta Velveten is, ott is rendszeresen előjönnek olyan cikkekkel, hogy teafaolajat így meg úgy használjunk (belsőleg). Nem szabad! Kívülre igen, belülre nem.
2014. márc. 24. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!