Hogyan enyhítsem a gyökérkezelésre váró fogam gyulladását?
Figyelt kérdés
Csak 7-én fogok tudni menni fogorvoshoz, addig ki kell bírnom valahogy, csak az utóbbi pár napban megint előjött a fájdalom és leginkább esténként szokott már eléggé fájni, mindig cataflammal próbálom enyhíteni, plusz öblögetés, ecsetelés, de nem sokat segít. Még mit lehetne bevetni? Utóbbi időben nem fájt, viszont mos megint erős gyulladás kezdődött.
A cataflam is csak pár órára veszi el a gyulladás érzését, aztán megint kezdem érezni. Szerintetek egy hétig még így kibírom a dokiig különösebb nagyobb baj nélkül? Fura, mert pár hete meg egyszerűn elmúlt a fájdalom most viszont sajnos kitartóan visszatért...
Előzőleg sajnos betegség miatt nem tudtam elmenni tolni kellett a kezelést, remélem a következőre már nem leszek beteg...
2016. okt. 31. 23:42
11/12 A kérdező kommentje:
A fogmosást ilyenkor, hogy végezzem? Nehéz a környékén megmosni a tömés miatt plusz érzékeny is kicsit és nem nagyon merem dörzsölni de a lepedékek miatt kéne. Öblögetni szoktam fogmosás után vagy corsodylal vagy listerineel.
2016. nov. 8. 16:06
12/12 A kérdező kommentje:
Egyébként mi az a fájdalom ami, még ilyenkor ideiglenesen betömött gyökérkezelésnél elfogadható? Mert most érzem, hogy be van gyulladva, de szerintem inkább csak a lepedék miatt, mert ugye ilyenkor nehéz tisztítani sajna, mert érzékenyebb a fog ott meg ott a tömés is.
2016. nov. 8. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!