Fogorvos el tudja annyira rontani a tömést, hogy utána begyulladjon, és gyökérkezelésre szoruljon?
Nem véletlen.
Ugyanígy jártam. Sajnos. Sima tömés volt, de hatalmas gyulladás lett belőle, a fogorvos beismerte, hogy a kezelés okozhatta, bekerülhetett valamilyen baktérium. FElírt antibiotikumot és adott időpontot, hogy majd menjek gyökérkezelésre. Az antibiotiikumtól nem egyáltalán nem javult. Keresek egy másik orvost. Nem fogok hozzá visszamenni soha az életben.
Szerintem te is keress másik orvost!
Habár én is jártam már így, ez nem biztosan az orvos hibája.
Ha elég nagy a szuvasodás, az orvos még megpróbálhatja a tömést hátha ez elég a fognak és nem kell gyökérkezelni. Jobb esetben ez beválik, rosszabban gyökérkezelni kell utána.
Persze az más, ha már eleve érinti a fogbelet a szuvasodás és egyértelmű, hogy nem szabad töméssel próbálkozni vagy ha elront valamit....
Második vagyok, miért pontoztatok le?:O
Ugyanazt írtam tulajdonképp mint a harmadik válaszadó!
Köszike, már nem is tudom miért vettem úgy a szívemre, valóban nincs sok jelentősége csak hirtelen rosszul esett hogy próbálok segíteni és valaki rányom egy nagy 0-át:D
Sok sikert a gyökérkezeléshez!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!