Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Eltörte a fogamat a fogorvos...

Eltörte a fogamat a fogorvos nagyon fáj, lehet belőle nagy baj?

Figyelt kérdés
Kb 1,5 éve elmentem fogorvoshoz mert kilyukadt a fogam . Megfúrta betömte , rá 2-3 napra ketté tört letört a fele . Azóta az inyem nagyon fáj. Ha a nyelvemmel megnyomom akkoris , de félek elmenni azóta hogy eltörte .... 1-2 hét múlva megyek fogorvoshoz rászántam magam . Ugye semmilyen halálos valamit nem okoz ? Olyan mint ha be is lenne dagadva az ínyem és fáj 1,5 éve . A válaszokat köszönöm . (ugye nem okoz semmilyen halálos bajt ?
2016. okt. 29. 18:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Másfél év alatt miért nem mentél vissza reklamálni, vagy kerestél fel másik fogorvost?
2016. okt. 29. 19:10
 2/5 vfrtom ***** válasza:
De, igen. Ez már sajnos visszafordíthatatlan. Mármint , hogy hülye vagy.
2016. okt. 29. 19:36
 3/5 A kérdező kommentje:
1. Nem nem sikerült . 2. Miért nem tudsz normálisan válaszolni? 3. Azért mert nem értek a fogakhoz nem kéne sértegetni . Köszi :)
2016. okt. 29. 19:41
 4/5 anonim válasza:
Én teljesen megértelek, én rettegek a fogorvostól, így én is évekig vártam míg múlt héten elmentem, hogy mondja el mire számíthatok.Sajnos sok rossz fogam van, ebből egyet ki is húzott igaz 5 darabban, szörnyű volt, be volt gyulladva. De ha jó az orvos, megoldja a problémádat.
2016. okt. 29. 19:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2016. okt. 29. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!