Visszamehetek, ha rossz a koronám?
Figyelt kérdés
Nemrég gyökérkezeltek. Kaptam egy koronát tegnap elött. A doktornő szerint pont passzol, de borzalmasan kényelmetlen. Ha természetellenesen balra tolom az alsó állkapcsom, akkor tényleg passzol. De nem vagyok növényevő, hogy jobbra-balra mozgással rágjak. Szeretnék fel-le mozgással rágni, így viszont, ha összezárom a fogsorom, a bal oldalon fél centi luk van, nem érnek össze a fogaim, és a jobb oldalon se, csak a koronám egyik sarka, ami kopog. Egészben nyelem le a falatokat, de azt olvastam ez nem tesz jót a gyomornak. Bosszantó az a pici sarok. Minden rágásom kopog, de még sem tudok rágni. Lecsiszoltarhatom azt az kiálló sarkot? A nyelvemmel is érzem, hogy az egyik sarok túl magas.2016. okt. 8. 23:20
1/3 anonim válasza:
A korona is egy szolgáltatás része. Fizettél érte. Hát meg is követelheted a használhatót. Ne hagyd magadat!Addig járj a dokinőhöz, amíg valóban rendesen tudod használni a fogaidat.
2/3 anonim válasza:
Persze, vissza is kell menni, ha nem jó a harapásod, akkor azt rendbe kell hoznia.
3/3 A kérdező kommentje:
Fuhh, megnyugodtam. Akkor hétfőn kérek is időpontot.
2016. okt. 9. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!