A fogorvos vajon ki tud -e húzni egy teljesen lerohadt zápfogat?
Teljesen lerohadt a zápfogam. Nem fáj, de most napokig gyulladt volt az íny körülötte, Semmicillin-nel gyógyítottam. A Fogból van az egyik oldalon kb. 2 mm. Olvastam itt a többi hozzászólást, lehet hogy a fogorvos ki tudja húzni gyökérfogóval?
Melyik ingyenes fogorvoshoz érdemes elmenni? 11kerbe vagyok bejelentve, állandó címem vidéki.
Itt is láttam, meg ismerős is ajánlotta a Szentkirályi utcai fogászatot, ott elvileg ha van TAJ-kártyád, ellátnak, nem nézik honnan jöttél és nem kell fizetni.
Elvileg mindegy hová mégy, de lehet, hogy szájsebészetre küldenek, sőt jó is lenne, ott profik ilyen téren.
Ne félj, de cselekedj, amúgy gyulladásra Dalacin C-t szoktak felírni és szájvizet ajánlani (húzás után is kellhet!).
naná h kitudja húzni:)
azért van a gyökérfogó:)
ne aggódj:)
sok sikert:)
jobulást:)
Kösz srácok, csak nem akartam, hogy a szájsebészeten szétvagdossák az arcom, remélem elkerülhető :)
A Dalacin meg tényleg kirány, de Semicillint lehet felíratni, Dalacint meg nehezen, mert az tapasztalatom szerint kb. 100x erősebb. Legalább is a házméretűre dagadt arcomat fél nap alatt meggyógyította...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!