Iszonyatosan fáj a fogam vettem be advil ultrát de nem múlik! Már majd beleőrülök! Mit csináljak? 18 vagyok!
Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 11:35
1/5 anonim válasza:
fogorvos....
könnyű mondani....
1 fájdalomcsillapito semmi,nekem 2-3tól jó ha elmulik,plussz lidokain
2/5 A kérdező kommentje:
Vasárnap honnan szerezzek fogorvost? Egy ügyeletes van az sem a városunkba és az meg kihúzná egyből!
2010. ápr. 25. 11:48
3/5 anonim válasza:
akkor fájdalomcsillapitó erősebb,meg lidokain
4/5 anonim válasza:
jajj szegénykém:S fájdalomcsillapító és esetleg mentolos szájvíz lehet jó lenne:)
igazából antibiotikum lenne a jó még rá, de azt orvos írhatja fel...gyulladást kéne lehúzni a fogról...ü. orvos nem tudom felírná-e...hátha...mondd h rettentően fáj, nem bírod ki hétfőig és már szedtél rá vmilyen antibiotikumot...:)
persze az antib. sem hamar hat, de a gyulladás csökkenti 1-2 nap alatt:)
jobbulást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!