Felnőtt férfin fogszabályzó?
Sziasztok! Fiatal felnőtt vagyok. Most jutottam el arra a szintre, hogy ki tudok fizetni magamnak egy fogszabályzót.
Úgy voltam vele, hogy minél kevésbé látszódjon, ezért a drágább fajtát venném. Fogorvos ajánlja nagyon az önligírozó fogszabályzót, ezzel viszont már 640e lenne a két állkapocs (mindenestül).
A kicsit fémes 580e, a teljesen fém 500e.
Tanakodom, hogy ez mégiscsak rengeteg pénz. Megéri ennyi többletet fizetni azért, hogy átlátszó legyen? A másik oldalon meg az van, hogy két évig fogok együtt élni ezekkel, lehet, hogy nem baj, ha nincs terminátor fogam..
Ti hogyan döntenétek?
Tényleg sok mindentől függ, pláne az igényeidtől is. Viszont ha mégis "terminátor fogaid" lesznek, akkor sem kell megijedni. Semmi hátrányod nem fog belőle származni felnőttként sem :)
Legjobb haverom 24 éves fogorvostanhallgató, és ő is nemrég tetetett fel egy sima egyszerű fémet, pedig ő aztán pláne megengedhette volna magának az átlátszót, de imádja... legalábbis soha egy panasza volt vele esztétikailag. Kitartást, és remélem megtalálod a számodra legjobbat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!